Nove keramične ploščice v kopalnici

Naša kopalnica je stara že kar nekaj let in potrebna obnove, tako stilsko, kot tudi zaradi nedelovanja določenih stvari, prav tako so nekje uničene keramične ploščice, tako da smo se odločili, da bomo kopalnico čisto prenovili. Saj veste, ko kupite staro stanovanje, potem slej ko prej pride do prenove. 

Ker smo bili podnajemniki, nam je bil cilj, da kupimo stanovanje in ko sva z možem videla, da se eno stanovanje prodaja, ki je čisto blizu nas, sva se itak takoj odločila, da je to to. Sploh nama ni bilo pomembno, kako je opremljeno, ker sva itak imela željo, da vse prenoviva. Drugi prostori so bili še dokaj v redu, kopalnica pa res ne, keramične ploščice so bile stare, pipe so že puščale, omare v kopalnici pa plesnele. Ker smo imeli to možnost, smo se odločili, da bomo še dva meseca v našem trenutnem stanovanju, medtem bomo vse uredili in prenovili v novem in šele na to se bomo selili. Prvo sva se lotila kopalnice, saj je bilo potrebno zbiti vse keramične ploščice in izprazniti celotno kopalnico. 

Bila sem vesela, ko sva prenovila celotno kopalnico, izbrala sem si svoje keramične ploščice, ki so mi bile res lepe. Tako lepo mi je bilo, ko sem lahko kopalnico uredila po svojih željah, saj veste, da ženska kar nekaj časa preživi v kopalnici in prvo kar vidiš so keramične ploščice, ki dajejo celotno podobo kopalnici.

Za druge prostore mi je bilo kar malo vseeno, jaz sem se spravila na kopalnico in keramične ploščice, kasneje pa še nakupila vse kar kopalnica potrebuje. Končno sem lahko izbrala največji kopalniški blok, to sem si vedno želela imeti, izgleda res prestižno in zelo uporabno. Ker so keramične ploščice bile v nevtralni barvi, sem lahko pri kopalniškem bloku izbirala med več barvami in odločila sem se za isto barvo kot so bile keramične ploščice in tako poskrbela, da se kopalnica po velikosti optično ni zmanjšala, ampak je bila videti prostorska.

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh