Namesto pregleda za mehur sem obiskala ginekologa, ki mi je povedal, da imam vnetje mehurja

Bolečina ni bila tako huda, da bi morala nujno do zdravnika, tako sem se naročila na pregled pri ginekologu, ker sem sklepala, da bolečina izvira od tam, ginekolog pa je rekel, da verjetno gre za vnetje mehurja, naj raje stopim do svojega osebnega zdravnika.

Na ginekološkem pregledu ni videl ničesar, kar bi meni povzročalo težave, po mojih besedah, pa je je sklepal da gre za vnetje mehurja in ime prav. Šla sem do svoje osebne zdravnice, ki me je napotila na izvide seča in po njih je videla, da gre za začetno vnetje mehurja in da je prav, da sem prišla tako zgodaj, ker je šele začetek in bom vnetje mehurja hitro pozdravila. Tudi sama sem bila vesela, da nisem imela hudega vnetja mehurja, ker pravijo da to kar boli, mene pa ni tako močno bolelo, a sem se ustrašila, da je ginekološkega izvora. 

Predpisala mi je tablete in po parih dnevih sem bila že kot nova, še dobro da me je ginekolog napotim k osebnemu zdravniku, kajti n nasprotnem primeru bi šla domov in bi se vnetje mehurja poslabšalo, tako bi bilo zdravljenje daljše in morala bi pojesti več tablet, jaz pa prav nerada jemljem tablete, le v primeru če je to res potrebno. 

Moja izkušnja je takšna in še naprej se bom držala tega mnenja, da ko ima človek bolečino, se nekaj dogaja in je potrebno urgirati, nikar ne ignorirajte bolečine, pojdite na pregled, da vam ugotovijo izvor, moje vnetje mehurja se je šele začelo, ker sem tako hitro odreagirala ,če ne bi, ne vem kako bi bilo. Tako pa sem vnetje mehurja pozdravila takoj, sploh nisem potrebovala bolniške, normalno sem šla v službo, le tablete sem morala jemati. Če pa bi čakala, bi se vnetje mehurja poslabšalo in vse skupaj bi se mi bolj za kompliciralo. 

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh