Bil sem sam svoj mojster, položil sem ploščice za kuhinjo

Naša kuhinja je bila stara več kot 15 let. Seveda se moderni stil spreminja vsako leto in moja žena je že nekaj časa govorila, da pa bi imela počasi novo kuhinjo. Meni osebno je bilo same kuhinje žal, ker je bila res dobra, lahko pa bi zamenjali ploščice za kuhinjo in to sem tudi njej predlagal. Tako bi kuhinja dobila čisto novo podobo. 

Žena ni bila navdušena nad tem, a sem ji hotel realno razložiti ,da so naši kuhinjski elementi res dobri iz masivnega lesa in če gremo sedaj v celotno prenovo kuhinje, lahko rečem ,da bomo kupili slabši les. Jaz sem pač gledal bolj tehnično, ona pa seveda bolj stilsko. Komaj sem jo prepričal, da bomo zamenjali samo ploščice za kuhinjo in da ji sigurno ne bo žal. Peljal sem jo v trgovino, kjer so imeli največjo izbiro ploščic, da je le videla, kako lepe ploščice za kuhinjo obstajajo in da je lahko izbirala med mnogimi in izbrala modne, nove, prestižne ploščice. Ni mi bilo pomembno, koliko bodo stale, hotel sem da izbere tiste, ki si želi in tako je tudi bilo, ploščice za kuhinjo je izbrala čisto drugačne, kot so bile do sedaj in to mi je bilo všeč, kajti tako bo kuhinja izgledala kot nova.

Ker sem tehnični tip, mi ni predstavljalo problema, da ploščice za kuhinjo montiram sam, še boljše mi je bilo, ker sem res lahko naredil tako, kot sem želel jaz in tako kot je želela moja žena. Nisem hitel, ker sem imel čas, na koncu je kuhinja izpadla, kot da bi bila nova, ploščice za kuhinjo so zasijale v vsej svoji lepoti, res je izgledalo lepo, po vrhu sem montiral še vgradne lučke in ploščice so se tako lepo svetile. Tudi žena je bila navdušena, tako so nove ploščice za kuhinjo naredile vtis, da imamo novo kuhinjo.

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh