Prenosni računalnik mi je pomagal pri opravljanju marsikaterega dela

Prenosni računalnik mi je pomagal pri opravljanju marsikaterega dela

Kot študent sem imel velikokrat kar nekaj obveznosti, oziroma dela, ki sem ga moral opraviti na računalniku. Poleg tega pa sem tudi skozi leto opravljal študentsko delo, ki pa je bilo spet vezano na računalnik, saj sem imel večinoma delo s kakšnim urejanjem podatkov.

No tako pa sem glede dela za faks in pa kot službo, vedno bil vezan na računalnik. To pa je pomenilo, da sem lahko delo opravljal samo doma, saj sem imel tam PC računalnik, kar pa mi je nato hodilo na skriž, saj sem moral biti tako vedno doma, če sem želel narediti kaj za faks ali za službo.

Zato pa sem se odločil, da bom investiral v prenosni računalnik. To pa zato, ker bi mi ta omogočil, da bi se lahko kam odpravil, ter še vedno opravljal razno delo za faks in pa tudi kaj za mojo študentsko službo. Prav tako pa bi delo lahko opravljal na poti, ko se vozim na faks, saj sem se vozil z javnimi prevozi, ter sem imel takrat kar nekaj prostega časa, saj je vožnja trajala nekje 45 minut v eno smer.

Prav tako pa mi je nato prenosni računalnik zelo dobro služil na faksu. To pa zato, ker sem velikokrat moral nekaj časa po koncu predavanj, čakati na prevoz domov. Tako pa sem sedaj lahko ta čas porabil na faksu, saj sem si takoj po koncu predavanj vzel čas in na prenosnemu računalniku opravil vso potrebno delo. To pa je nato pomenilo, da sem imel doma veliko več prostega časa, saj za svoje delo, ki sem ga moral opraviti, nisem več bil vezan na to, da moram biti doma. Prav tako sem se lahko za vikend kam odpravil, ter s seboj vzel prenosni računalnik in nato delo opravljal tam. Tako pa je bil prenosni računalnik res zelo uporaben, sploh za moje potrebe. 

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh