Tudi če niste ljubitelji rib, si jih občasno le privoščite - v takih in drugačnih kombinacijah.

Tokrat vam v pokušino predstavljamo recept za jajca z inčuni in šalotko.

Za 4 osebe potrebujete:

  • 1 pločevinko inčunov
  • olje, sol
  • 8 jajc
  • mleti poper
  • šalotko za okrasitev

Priprava:

1 Inčune odcedite. V ponvi segrejte olje, nanj ubijte 2 jajci, jih prekrijte s četrtino inčunov ter jih rahlo začinite s soljo in poprom.

2 Potresite s sesekljano šalotko in jajci specite do konca. Enako pripravite še 3 porcije. 

Liza - 26/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 26/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.