Intervju - Liza - Vedno polna dobrih idej.

Intervju

Tomaž Humar: "Dokler se ne dokažeš, nisi nič"

Mladi Tomaž Humar je željo po izzivih in avanturah podedoval po očetu.

Bogate arome divjih rastlin

O neizkoriščenem potencialu divjih rastlin. 

Urška Fartelj: Blog je zapuščina vsega dobrega!

Ljubezen do enostavne in družini prijazne kuhinje. 

Anita Kajtezovič: "Težko je ohraniti ravnotežje 24 ur"

Pomembno se je naučiti uravnavati svoja čustva in se izogibati ekstremom.

Nuša Repovž: Gibanje med nosečnostjo je pomembno!

"V otroštvu sem preizkusila vse športe."

Seni Pegan: "Težko je narediti vedno enako dobro pivo"

Seni Pegan je edina biersommelierka v Sloveniji oziroma sommelierka ali preizkuševalka piva.

Pogovor: Damjan Kozole, režiser

Biti filmar pomeni, da moraš imeti trdo kožo in vseen o občutljivo dušo.

Če imaš dobro surovino, imaš v kuhinji pol manj dela

Luka Košir, ki ga je Ana Roš, najboljša kuharica na svetu, na spletni strani ameriške modne revije Vogue proglasila za enega največjih upov slovenske gastronomije in njegovo Gostišče Grič v Šentjoštu uvrstila med osem gostiln, ki jih po njenem mnenju velja v Sloveniji obiskati, stavi na zdrav razvoj in možnost, da marsikaj naredi še bolje.

Lara Paukovič: Sploh ne vem, kdaj sem začela pisati ...

... ampak se mi zdi, da je od nekdaj z mano.

Alenka Godec: "Dokler sem živa ..."

"... hočem tudi živeti tako, kot da sem živa, ne pa metati puške v koruzo in padati v depresijo."

Valerija Vale Verhovnik: "Ne, osli niso trmasti, so pametni"

Valerija Vale Verhovnik, ekonomistka iz Slovenj Gradca z bogatimi življenjskimi izkušnjami, zadnja leta svojo radovednost udejanja na ekološki kmetiji Naš Raj, ki je na Vojskarski planoti na 920 metrih nadmorske višine, v enem najbolj divjih in neokrnjenih delov Slovenije.

Teja Belak: Gimnastika je šport, v katerega moraš vložiti veliko dela

Teja Belak je trenutno najboljša slovenska telovadka, ki je lani svojo športno kariero kronala z nastopom na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru.

Ingrid Divković: Ljudje se lahko poistovetijo z mojim pisanjem

Mlada Rečanka, 32-letna Ingrid Divković, sicer profesorica hrvaškega jezika, književnosti in filozofije, si je kruh najprej služila kot novinarka in voditeljica na televiziji.

Metka Krašovec: Ne moreš se zaljubiti na silo ...

... kakor tudi ne moreš bi ti na silo ustvarjalen.

Če znajo ženske v poslu izkoristiti svoje prednosti, potem so vedno en korak pred moškimi

Na prvi pogled Ditka Maučec, direktorica marketinga in produktov v Telemachu, deluje stroga in resna.

Darko Brlek: Treba se je truditi iz dneva v dan ...

... takoj ko smo zadovoljni sami s sabo, stagniramo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri