Lisa Story Elle.si

Utrinki z drugega JUNIOR festivala

V soboto, 2. aprila se je na Gospodarskem razstavišču odvil drugi Junior festival.

Otroci so lahko ustvarjali na delavnici risanja in barvanja UNIKATOY ter v kotičku založbe Miš, kjer so jim poleg knjig družbo delali tudi mladinski pisatelji. Za gibanje in športne aktivnosti so skrbeli Fakulteta za šport, Košarkarska zveza Slovenije, maskota Lipko ter Urban Roof s skate in skiro delavnico. Člani ekipe Dunking Devils so navduševali z učenjem zabijanja na koše s pomočjo trampolina, učili vožnje z električno rolko in prikazali svoj akrobatski nastop. Ujusansa surf klub pa je predstavil svoj program aktivnih poletnih počitnic za družine. Party shop je izdeloval figure iz balonov, Make Up Artist Center pisane poslikave obrazov, Mira Lukežič (Studio LA) pa je otroke naučila kvačkati in izdelovati zapestnice.

Na odru sta navduševala mojstra akrobatike Filip in Blaž - F&B Acrobatics, plesalci plesne šole Libero Dance in mlada pevka Ula Ložar. Mič Styling pa je urejal pričeske mladim manekenkam in manekonom. Da obiskovalci niso bili lačni in žejni, so se lahko posladkali z izdelki Monte, s sladkimi presenečenji Sava Hotelov Bled, Mercator je predstavil zdrave riževe napitke, Dana pa vodo in sokove.

Prijeten in zabavno preživet dan smo zaključili v duhu uspeha in zadovoljstva, festival pa bo otrokom, staršem in organizatorjem nedvomno ostal v dobrem spominu.

1. Modna revija Junior


2. Modna revija Junior

Lisa Story Elle.si